Fotografisanje enterijera i eksterijera poslovnih i stambenih objekata.

Fotografisanje ugostiteljskih objekata, kafića, restorana, kluba, kazina i hotela.

Fotografisanje stana, kuće, kancelarije, poslovnog prostora, vrtića, dečije igraonice, pekare.

Bilo da prodajete ili izdajete stan, Airbnb ili posedujete hotel, profesionalne fotografije su nešto što Vam je neophodno kako bi u potpunosti predstavili Vašu nekretninu.

Fotografije enterijera i eksterijera Vašeg poslovnog ili stambenog prostora predstavljaju sjajnu reklamu u virtuelnom svetu. Kvalitetne fotografije doprinose izgradnji vizuelnog identiteta Vašeg rada.

Zakažite Vaše fotografisanje enterijera i eksterijera na vreme, jer vreme je novac. Ako se bavite izdavanjem ili prodajom nekretnina, svesni ste koliko je Vaše “vreme” bitno.

Fotografije Vašeg poslovnog ili stambenog prostora će Vaše potencijalne klijente uveriti u kvalitet koji nudite. To znamo iz iskustva jer korisnici naših usluga svoje stanove prodaju i iznajmljuju velikom brzinom, a veliki broj njih koji se bavim airbnb izdavanjem stanova ima i titulu “super host”.

Ukoliko Vam je potreban profesionalni video Vaše nekretnine, tu smo za Vas. Možemo odraditi snimak kroz Vašu nekretninu, ili samo uklopiti najzanimjivije detalje u vrhunski profesionalni snimak u 4K ili Full HD rezoluciji.

Nudimo još i snimanje eksterijera dronom, pogledajte naše 4K snimke iz vazduha. Neke kadrove možete dočarati jedino snimkom iz vazduha. Snimak Vaše zgrade ili poslovnog objekta iz vazduha predstaviće Vašu nekretninu iz svih uglova, kako bi verno prikazali ono što želite.

Ukoliko želite da Vašu nekretninu predstavite online, izrađujemo i Web sajtove. To pruža mogućnost klijentima da na najlakši način dođu do svih potrebnih informacija.

Obratite se nama da bi bili sigurni da će te fotografije biti urađene profesionalno, iz najboljeg mogućeg ugla, odgovarajućom tehnologijom i u punom kvalitetu.