Black Friday

Fotografisanje punoletstva

5,495 din

Fotografisanje punoletstva na jednoj lokaciji na teritoriji grada Beograda već od 5495 rsd po započetom satu.
U cenu je uračunato korišćenje profesionalne rasvete po potrebi (bliceva, blic glava, kišobrana, led ringa i sl.), postprodukcija tj. obrada fotografija u vidu korekcija sitnih nedostataka i boja, kao i dostavljanje istih elektronskim putem.

Category:

Opis

Rođendan kao iz bajke!

Neka tvoje punoletstvo iz bajke ostane zapamćeno!

Fotografije su najbolji način da se prisetiš najlepših trenutaka svog odrastanja.

Sačuvaj najbolje trenutke svoje proslave punoletstva i podeli ih sa društvom kako bi zajedno uživali u trenucima čak i kada žurka prođe.

Obzirom na to da smo veoma druželjubivi, zajedno ćemo uživati u proslavi tvog 18-tog rođendana i ovekovečićemo svaki trenutak. Od dolaska tvojih drugara, proslave rođendana, torte i duvanja svećica, sve do poslednjeg trenutka tvoje žurke.

Lako ćemo se dogovoriti koja je poza idealna za tebe kako bi napravili vrhunske fotografije.

Rado ćemo uživati u proslavi zajedno sa tobom i svakog trenutka nastojati da napravimo najluđe fotke.

Najdraže fotografije su upravo one spontane, prosto ti uvek izmame osmeh. Uživaj u svakom trenutku bez obzira na nas. Mi ćemo se potruditi da spontano uhvatimo najbolje trenutke tvog punoletstva.

Naši profesionalni fotografi su veoma druželjubivi i u stanju su da uvek izmame osmeh tebi i tvojim drugarima. Zabeležiće najbolje trenutke u kojima ćete moći još dugo da uživate i pokazujete onima koji su to propustili.

Konraktiraj nas i mi ćemo se potrutidi da ti napravimo prelepe fotografije u kojima ćeš uživati kasnije podjednako kao i tokom samog punoletstva.