Akcija!

Fotografisanje dece i dečijih rođendana

4,495 

Fotografisanje dece i dečijih rođendana na jednoj lokaciji na teritoriji grada Beograda već od 5945 rsd po započetom satu.
U cenu je uračunata postprodukcija tj. obrada fotografija u vidu korekcija sitnih nedostataka i boja, kao i dostavljanje istih elektronskim putem.

Category:

Opis

Fotografisanje dece

Vršimo profesionalno fotografisanje dece, dečijih rođendana, krštenja, svih vrsta zabava kao i punoletstva.

Profesionalno fotografisanje dece

Vaši mališani brzo rastu, ovekovečite dragocene trenutke njihovog detinjstva na vreme i obezbedite im lepe podsetnike na najranije dane.

https://gtmetrix.com/reports/www.alkom.rs/R5UbtNkm

Veoma smo zanimljivi i druželjubivi što deca prepoznaju pa nam uopšte nije problem da se lako dogovorimo koja je poza idealna za njih i zato uvek pravimo vrhunske fotke.

Sačuvajte uspomene kojih ćete se u budućnosti rado prisećati zajedno.

https://gtmetrix.com/reports/www.alkom.rs/R5UbtNkm

Slikanje nam nije strano jer za dobru fotografiju kao i za sliku je veoma bitno biti dobar umetnik. Naš tim to i jeste i zato svakodnevno nastojimo da stvaramo vrhunske fotografije poput slika najpoznatijih slikara.

Najdraže fotografije koje posedujete su upravo fotografije Vaše dece. One Vam uvek izmame osmeh i toplinu, pa bi zato odrastanje Vašeg deteta trebalo zabeležiti na najbolji mogući način.

Naši profesionalni fotografi su veoma druželjubivi i u stanju su da uvek izmame osmeh i radost Vaših mališana i naprave vrhunske fotografije u kojima ćete moći još dugo da uživate i pokazujete onima koji su to propustili.

Fotografisanje krštenja

Fotografisanje rođendana

Fotografisanje rođendana

Fotografisanje punoletstva

Fotografisanje dečijih rođendana

Iznenadite svog sina ili ćerku prelepim rođendanskim fotografijama koje će moći da čuvaju i pokazuju vršnjacima a kasnije i svojoj deci.

Profesionalno fotografisanje dece

Naše fotografije nikada ne blede pa čak i kada ostarite i napuste Vas sećanja mi ćemo Vas podsetiti pomoću njih na najranije dane i lepe uspomene iz života.

Profesionalno fotografisanje dece

Bilo da Vaši klinci žele žurku na otvorenom ili u rođendaonici mi ćemo uvek naći dobro mesto za poziranje.

Profesionalno fotografisanje dece

Drugarstvo iz vrtića i škole je uvek večno i nezaboravno baš kao i naše fotografije.

Profesionalno fotografisanje dece

Da li se sećate ljuljaške iz Vašeg detinjstva? Šta bi ste dali da imate fotografiju Vašeg najlepšeg životnog doba?

Upravo to je ono što je Vašim mališanima potrebno kako bi se kasnije podsetili na svoje odrastanje i uzivali u fotografijama sa svojim drugarima.

Želite i video snimanje rođendana Vašeg deteta?

Pružamo i usluge video snimanja dečijih rođendana, krštenja i punoletstava u Full HD i 4K rezoluciji, kao i montažu video materijala.

Na Vama je samo da organizujete rođendansku žurku a mi ćemo se postarati da najlepše trenutke zabeležimo i sačuvamo kako bi Vi uživali u njima i kada žurka prođe.

Fotografisanje beba

Bilo da Vaši najmiliji pune 1 ili 10 godina svaki trenutak je prelep. Treba ga se rado sećati a mi smo tu da Vam u tome i pomognemo.

Profesionalno fotografisanje dece

Osmeh je najlepši pogotovu kada je spontan što kod naših modela nikada nije problem.

Kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da Vama i Vašim mališanima napravimo fotografije kao iz bajke.