Profesionalno fotografisanje, jeste snažan medij današnjice koji Vam na jedinstven način omogućava da prenesete svetu svoju poruku.

Izdvojite se, budite primećeni, a istovremeno „ukradite“ momente od prolaznosti da iznova možete doživitu trenutak u kome je uslikana fotografija.

Mi znamo da izaberemo taj trenutak, baš kao i način da ga ovekovečimo. Bilo u studiju ili na dogovorenoj lokaciji, u enterijeru ili eksterijeru.

Profesionalno fotografisanje, portreta, modela, dece, beba, krstenja, rodjendana, vencanja, svadbi, zurki, matura, enterijera i eksterijera poslovnog prostora, slot club-a, stana, kafića, restorana, hrane, pića, beograd.

Fotografisanje portreta

Zabeležite trajno svoju lepotu. Nudimo Vam usluge profesionalnog fotografisanja foto modela tj. portreta za book, reklame ili facebook. Namenjeno za sve situacije u kojima želite da ostavite najbolji utisak, istaknete svoje fizičke vrline ili predstavite svetu profesionalni make-up.

Mania Slot Club

Profesionalno fotografije enterijera i eksterijera Vašeg poslovnog prostora, slot club-a, stana, kafića, restorana i sl.

Hrana i piće

Bilo da prodajete prehrambene proizvode, opremu za ribolov, garderobu, nameštaj ili neke druge predmete, fotografije proizvoda predstavljaju Vašu najbolju reklamu u virtuelnom svetu. Zato se obratite stručnjacima i postaraćemo se da se baš Vaši proizvodi izdvoje iz mora drugih.

Fotografisanje dece

Vaši mališani brzo rastu, ovekovečite dragocene trenutke njihovog detinjstva na vreme i obezbedite im lepe podsetnike na najranije dane. Sačuvajte uspomene kojih ćete se u budućnosti rado prisećati zajedno.

Free time

Želite profesionalne fotografije sa Vaših odmora i putovanja? Mi ćemo se pobrinuti da uspomene Vaših odmora ovekovečimo, kako bi kasnije Vašim prijateljima na najslikovitiji način predstavili Vaša putovanja.

Kancelarijski nameštaj

Studijsko fotografisanje kancelarijskog nameštaja za www.kancelarijskinamestaj.rs

F4 United Arab Emirates Championship

Fotografisanje svih sportskih dešavanja, od trka formula, teniskih i drugih sportskih utakmica, sve do dečijih turnira i takmičenja.